queue_log issue - log only COMPLETECALLEWR

when I changing the version 1.8.7 to 1.8.10 in queue_log in both cases (caller hung up, or agent or transfer) is fixed COMPLETECALLER ??
If downgrade to 1.8.7 works again. that is not right?

54 | 2012-03-24 15:45:51 | 1332589551.13 | 4599 | NONE | DID | | | | | | NULL |
| 55 | 2012-03-24 15:45:51 | 1332589551.13 | 4599 | NONE | ENTERQUEUE | | 4533 | 1 | | | NULL |
| 56 | 2012-03-24 15:45:57 | 1332589551.13 | 4599 | 4508 | CONNECT | 6 | 1332589551.14 | 2 | | | NULL |
| 57 | 2012-03-24 15:46:04 | 1332589551.13 | 4599 | 4508 | COMPLETECALLER | 6 | 7 | 1 | | | NULL |
±—±--------------------±--------------±----------±------------------------±---------------±------±--------------±------±— ---±------±-----+

4508 - agent
4533 -caller
4599 - queue

<< [ TYPE: Control (4) SUBCLASS: Answer (4) ] [Local/4508@from-queue-7120;1]
– Local/4508@from-queue-7120;1 answered SIP/4533-00000007
– Playing ‘queue-reporthold.gsm’ (language ‘en’)
<< [ TYPE: Control (4) SUBCLASS: Stop generators (-1) ] [Local/4508@from-queue-7120;1]
<< [ TYPE: Control (4) SUBCLASS: Unknown control ‘20’ (20) ] [Local/4508@from-queue-7120;1]
– Playing ‘digits/4.gsm’ (language ‘en’)
<< [ TYPE: Null Frame (5) SUBCLASS: N/A (0) ] [SIP/4533-00000007]
– Playing ‘queue-seconds.gsm’ (language ‘en’)
== Begin MixMonitor Recording SIP/4533-00000007
<< [ TYPE: Control (4) SUBCLASS: Unknown control ‘20’ (20) ] [Local/4508@from-queue-7120;2]
<< [ TYPE: Null Frame (5) SUBCLASS: N/A (0) ] [SIP/4533-00000007]
<< [ TYPE: Null Frame (5) SUBCLASS: N/A (0) ] [SIP/4533-00000007]
<< [ HANGUP (NULL) ] [SIP/4508-00000008]
– Executing [h@macro-dial-one:1] Macro(“Local/4508@from-queue-7120;2”, “hangupcall,”) in new stack
– Executing [s@macro-hangupcall:1] GotoIf(“Local/4508@from-queue-7120;2”, “1?theend”) in new stack
– Goto (macro-hangupcall,s,3)
– Executing [s@macro-hangupcall:3] [b]Hangup/b in new stack
== Spawn extension (macro-hangupcall, s, 3) exited non-zero on ‘Local/4508@from-queue-7120;2’ in macro ‘hangupcall’
== Spawn extension (macro-dial-one, h, 1) exited non-zero on ‘Local/4508@from-queue-7120;2’
<< [ TYPE: Control (4) SUBCLASS: Unknown control ‘20’ (20) ] [Local/4508@from-queue-7120;1]
== Spawn extension (macro-dial-one, s, 42) exited non-zero on ‘Local/4508@from-queue-7120;2’ in macro ‘dial-one’
== Spawn extension (macro-exten-vm, s, 7) exited non-zero on ‘Local/4508@from-queue-7120;2’ in macro ‘exten-vm’
== Spawn extension (from-internal, 4508, 2) exited non-zero on ‘Local/4508@from-queue-7120;2’
<< [ HANGUP (NULL) ] [Local/4508@from-queue-7120;1]
– Executing [h@from-internal:1] [b]Hangup/b in new stack
== Spawn extension (from-internal, h, 1) exited non-zero on ‘SIP/4533-00000007’
== Spawn extension (from-internal, 4599, 10) exited non-zero on ‘SIP/4533-00000007’
== MixMonitor close filestream
== End MixMonitor Recording SIP/4533-00000007

This looks like a bug report. Bug reports should be made on issues.asterisk.org/jira/

OK thank you!