Spandsp with asterisk 1.4

Hi,

I’ve just finish to install spandsp and asterisk 1.4 for use fax machine with ATA.

My configuration:

Fax Machine A -> ATA --> Asterisk <-- ATA <- Fax Machine B

I want to this:

From Fax Machine A , send FAX to Fax Machine B

For SPANDSP, i do this:

download source spandsp-20061010.tar.gz
./configure
make
make install

For Asterisk, i do this

patch asterisk 1.4 with spandsp/test-apps-asterisk-1.4 branch

make clean
./configure
make
make install

my extensions.conf

[FAX]

exten => _9[012349]X,1,Answer()
exten => _9[012349]X,n,Set(DIRECTORY=/var/spool/asterisk/faxes/)
exten => _9[012349]X,n,System(‘cd ${DIRECTORY}’)
exten => _9[012349]X,n,Set(FAX_FILE=${CALLERIDNUM}.tiff)
exten => _9[012349]X,n,txfax(${FAX_FILE}|caller)
exten => _9[012349]X,n,Hangup()

my sip.conf

[997]
disallow=all
allow=alaw
allow=ulaw
username=997
type=friend
qualify=no
port=5060
nat=never
host=dynamic
dtmfmode=rfc2833
context=FAX
canreinvite=no
callerid=Fax OKI <997>
t38pt_udptl = yes
t38pt_rtp = yes
t38pt_tcp = yes

[999]
disallow=all
allow=alaw
allow=ulaw
username=999
type=friend
qualify=no
port=5060
nat=never
host=dynamic
dtmfmode=rfc2833
context=FAX
canreinvite=no
callerid=Fax BROTHER <999>
t38pt_udptl=yes
t38pt_rtp = yes
t38pt_tcp = yes

In Asterisk CLI:

-- Executing [999@FAX:1] Answer("SIP/997-086b9210", "") in new stack
-- Executing [999@FAX:2] Set("SIP/997-086b9210", "DIRECTORY=/var/spool/asterisk/faxes/") in new stack
-- Executing [999@FAX:3] System("SIP/997-086b9210", "cd /var/spool/asterisk/faxes/") in new stack
-- Executing [999@FAX:4] Set("SIP/997-086b9210", "FAX_FILE=emission-.tiff") in new stack
-- Executing [999@FAX:5] Set("SIP/997-086b9210", "LOCALHEADERINFO=CIPSA - Service RESEAU") in new stack
-- Executing [999@FAX:6] Set("SIP/997-086b9210", "LOCALSTATIONID=CIPSA") in new stack
-- Executing [999@FAX:7] TxFAX("SIP/997-086b9210", "emission-.tiff|caller") in new stack

and

Disconnected from Asterisk server
Executing last minute cleanups

No messages on log!!! I don’t understand what’s happened…

Somebody can help me???

thanks

Asterisk crashed… Wait for 1.4 to be released and spanDSP fully updated or use 1.2.

P.S. Stop using so many punctuations!!! Ok???