Asterisk quits working after reboot

Okay, this is extremely odd, but I’ve been using Asterisk since 2005, with reboots and etc. Well for some reason after a normal reboot, it wouldn’t work at all. Here’s my files below along with the error. What gives? My configuration is correct (unless they changed something), and it’s been working for almost a year now.

Things I’ve tried.

I did try different proxies for BV.
I tried reconfiguring the whole config folder from scratch.
I tried re-installing (upgrading) asterisk

I keep getting a no such host error. The exact error is posted below, ANY help or idea would GREATLY be appreciated.

sip.conf

[general]
;externip=68.206.24.50
localnet=192.168.1.0/255.255.255.0
bindaddr=0.0.0.0
port=5060
pedantic=no
disallow=all
disallow=gsm
allow=alaw
allow=ulaw
context=inbound-calls

register => 8322022242@sip.broadvoice.com:PASSWORD:8322022242@sip.broadvoice.com:5060

[bv-out]
type=peer
fromuser=8322022242
fromdomain=sip.broadvoice.com
host=sip.broadvoice.com
dtmfmode=inband
insecure=very
canreinvite=no
nat=yes
secret=PASSWORD
username=8322022242
context=from-bv
qualify=yes

[300]
type=friend
username=300
context=300
callerid=Zachary Kitchen <300>
secret=8689
host=dynamic
nat=yes
canreinvite=no
qualify=yes
mailbox=300

extensions.conf
[inbound-calls]
exten => zkitchen1, 1, MeetMe(82,s,403)

[from-bv]
exten => 8322022242, 1, Goto(computer,1000,1)
exten => 8322022242/8323852186, 1, DISA(4328,inside-phones)
[300]
include => inside-phones
include=> pstn
;exten => _9., 1, Dial(SIP/${EXTEN:1}@bv-out)

[inside-phones]
exten => _*XX, 1, Goto(features,${EXTEN},1)
exten => _#XX, 1, Goto(features,${EXTEN},1)
exten => _1., 1, Goto(computer,${EXTEN},1)

exten => _3., 1, Goto(phones,${EXTEN},1)

exten => _9X., 1, Goto(pstn,${EXTEN:1},1)

[pstn]
exten => _210X., 1, Dial(SIP/${EXTEN}@bv-out)
exten => _214X., 1, Dial(SIP/${EXTEN}@bv-out)
exten => _254X., 1, Dial(SIP/${EXTEN}@bv-out)
exten => _281X., 1, Dial(SIP/${EXTEN}@bv-out)
exten => _325X., 1, Dial(SIP/${EXTEN}@bv-out)
exten => _361X., 1, Dial(SIP/${EXTEN}@bv-out)
exten => _409X., 1, Dial(SIP/${EXTEN}@bv-out)
exten => _430X., 1, Dial(SIP/${EXTEN}@bv-out)
exten => _432X., 1, Dial(SIP/${EXTEN}@bv-out)
exten => _469X., 1, Dial(SIP/${EXTEN}@bv-out)
exten => _572X., 1, Dial(SIP/${EXTEN}@bv-out)
exten => _682X., 1, Dial(SIP/${EXTEN}@bv-out)
exten => _713X., 1, Dial(SIP/${EXTEN}@bv-out)
exten => _806X., 1, Dial(SIP/${EXTEN}@bv-out)
exten => _817X., 1, Dial(SIP/${EXTEN}@bv-out)
exten => _830X., 1, Dial(SIP/${EXTEN}@bv-out)
exten => _832X., 1, Dial(SIP/${EXTEN}@bv-out)
exten => _903X., 1, Dial(SIP/${EXTEN}@bv-out)
exten => _915X., 1, Dial(SIP/${EXTEN}@bv-out)
exten => _936X., 1, Dial(SIP/${EXTEN}@bv-out)
exten => _940X., 1, Dial(SIP/${EXTEN}@bv-out)
exten => _956X., 1, Dial(SIP/${EXTEN}@bv-out)
exten => _972X., 1, Dial(SIP/${EXTEN}@bv-out)
exten => _979X., 1, Dial(SIP/${EXTEN}@bv-out)

exten => 411, 1, Dial(SIP/18004116387@bv-out)
exten => _1800X., 1, Dial(SIP/${EXTEN}@bv-out)
exten => _1866X., 1, Dial(SIP/${EXTEN}@bv-out)
exten => _1877X., 1, Dial(SIP/${EXTEN}@bv-out)
exten => _1888x., 1, Dial(SIP/${EXTEN}@bv-out)
exten => _1X., 1, Goto(${EXTEN:1},1)

exten => i, 1, Playback(custom/999)
exten => i, 2, Hangup

The CLI Error:

*CLI> – Executing Goto(“SIP/300-08b45528”, “pstn|8323852186|1”) in new stack
– Goto (pstn,8323852186,1)
– Executing Dial(“SIP/300-08b45528”, “SIP/8323852186@bv-out”) in new stack
Aug 7 11:11:27 WARNING[636]: chan_sip.c:1980 create_addr: No such host: bv-out
Aug 7 11:11:27 NOTICE[636]: app_dial.c:1049 dial_exec_full: Unable to create channel of type ‘SIP’ (cause 3 - No route to destination)
== Everyone is busy/congested at this time (1:0/0/1)

rotate the full log, turn on the debug option in logger.conf and start Asterisk. then look at the log and you should be able to see where it’s failing. post it here if you struggle.