Operating with different codecs error

Hi Everyone,

This is a new installation. I had installed Asterisk 1.2.25 and I downgraded to 1.2.24 because when I make a call I can hear the person I’m calling but, he/she can’t hear me.

On the CLI it post the following:

– Accepting AUTHENTICATED call from 172.16.1.75:
> requested format = ilbc,
> requested prefs = (),
> actual format = ulaw,
> host prefs = (ulaw|alaw|gsm),
> priority = mine
– Executing AGI(“IAX2/e101-6”, “agi://127.0.0.1:4577/call_log”) in new stack
– AGI Script agi://127.0.0.1:4577/call_log completed, returning 0
– Executing SetCallerID(“IAX2/e101-6”, “3867181811”) in new stack
– Executing Dial(“IAX2/e101-6”, “IAX2/from-dac/3866107346|55|o”) in new stack
– Called from-dac/3866107346
– Call accepted by 82.165.186.90 (format ilbc)
– Format for call is ilbc
– IAX2/from-dac-16385 is making progress passing it to IAX2/e101-6
– IAX2/from-dac-16385 answered IAX2/e101-6
– Attempting native bridge of IAX2/e101-6 and IAX2/from-dac-16385
– Operating with different codecs 4[0x4 (ulaw)] 1024[0x400 (ilbc)] , can’t native bridge…
– Hungup ‘IAX2/from-dac-16385’
== Spawn extension (default, 913866107346, 3) exited non-zero on ‘IAX2/e101-6’
– Executing DeadAGI(“IAX2/e101-6”, “agi://127.0.0.1:4577/call_log”) in new stack
– AGI Script agi://127.0.0.1:4577/call_log completed, returning 0
– Executing DeadAGI(“IAX2/e101-6”, “agi://127.0.0.1:4577/VD_hangup–HVcauses–PRI-----NODEBUG----------ANSWER-----23-----6)”) in new stack
– AGI Script agi://127.0.0.1:4577/VD_hangup–HVcause … --23-----6) completed, returning 0
– Hungup ‘IAX2/e101-6’

How can I resove this problem? By the way, I like to add that the iax.conf and extension.con files I got them from a different box where I had asterisk-1.2.23 installed.

I really appreciate all your help.