determine_firstline_parts: Bad request protocol

i am having a hard time diagnosing this one… i have looked around online and have not seen anything quite the same as the issue i am having…

i am gettign HUGE numbers of error messages. like 10-20 per second.

here is a sample of my sip debug:

sipp1*CLI> sip debug <--- SIP read from 71.2.27.168:22633 ---> SIP/I ¾ <-------------> [Nov 10 13:58:52] WARNING[5807]: chan_sip.c:6830 determine_firstline_parts: Bad request protocol sipp1*CLI> sip debug <--- SIP read from 71.2.27.168:22633 ---> SIP/I ¾ <-------------> [Nov 10 13:58:52] WARNING[5807]: chan_sip.c:6830 determine_firstline_parts: Bad request protocol sipp1*CLI> sip debug <--- SIP read from 71.2.27.168:22633 ---> SIP/I ¾ <-------------> [Nov 10 13:58:52] WARNING[5807]: chan_sip.c:6830 determine_firstline_parts: Bad request protocol sipp1*CLI> sip debug <--- SIP read from 71.2.27.168:22633 ---> SIP/I ¾ <-------------> [Nov 10 13:58:52] WARNING[5807]: chan_sip.c:6830 determine_firstline_parts: Bad request protocol

anyone have any ideas?

–Dan Gentry

You are receiving corrupted SIP packets. You need to establish whether the corruption is due to a hardware fault on your machine, or had already occurred before the packets reached it.

well… i would assume that since it is only one customer out of many it is on his end. I am just trying to keep it from filling my logs…

I think these are keep alive packets and normally linked with certain supplier softswitches, Who is the supplier?.
there are patches to drop these as well have a search of the the bug tracker they should still be there.

Ian